Valkeakoski-opiston lukuvuosi 2024–2025 käynnistyy!

Kolme henkilöä kansallispuvussa.

Opistossamme on tänä lukuvuonna tarjolla lähes 700 kurssia ja maksuttomia luentoja. Kaikki kurssit avautuvat ilmoittautumiselle tiistaina 13. elokuuta kello 10.

Opistossamme on tänä lukuvuonna tarjolla lähes 700 kurssia eri ainealueilta. Syyslukukaudella järjestetään maksuttomia luentoja, joista osa välitetään verkon kautta. Tutustu tarjontaan verkkopalvelussamme.

Ilmoittaudu kursseille verkossa tai puhelimitse

Useille kursseille voi jo ilmoittautua. Ilmoittautuminen muun muassa liikunta- ja keramiikkakursseille alkaa tiistaina 13. elokuuta kello 10. Tarkista ilmoittautumisen päivämäärä kurssitiedoista. Vaikka suosituimmat kurssit täyttyvät nopeasti, niin kannattaa ilmoittautua jonoon. Opistolta ilmoitetaan, jos paikka vapautuu.

Verkkopalvelussa voi ilmoittautua silloin kun itsellesi parhaiten sopii. Tukea verkkoilmoittautumiseen saa opastusvideoistamme:

Kursseille voit ilmoittautua asiakaspalvelunumerossa 03 5691 7100. Asiakkaita palvellaan aamupäivisin ma–to klo 10–12, ja iltapäivisin ti–to klo 13–15.

Paperinen kurssiesite on nyt ilmestynyt!

Paperinen kurssiesitteemme on julkaistu ja se on noudettavissa jakelupisteistämme. Jakelupisteitä on esillä toimialueemme suurimmissa kaupoissa ja kirjastoissa.