Henkilö opiskelemassa Viron kieltä kirjasta.

Kieltenopiskelu Valkeakoski-opistossa

Meillä voit opiskella arkielämän peruskielitaidon tai syventää ja ylläpitää jo hankittua vieraan kielen taitoa. Kielikurssien yhteyteen on merkitty kurssin tavoitetaitotaso (A1-C1). Taitotasomerkinnän avulla löydät juuri sinulle sopivan kurssin. Joiltakin kielikursseiltamme on mahdollista saada opintosuoritusmerkintä Oma opintopolku -palveluun. Merkinnän avulla voit osoittaa osaamisesi esim. toiselle oppilaitokselle tai työnantajalle.

Kielikurssin valintaa helpottamaan on esitteessä ja ilmoittautumisjärjestelmässä kurssin nimen perään merkitty kurssin tavoitetaso.  Sinulle sopivaa kurssia ei välttämättä ole tarjolla omassa kotikunnassasi – tutustu myös naapurikuntien tarjontaan!

Voit osallistua joillekin kielikursseille myös etäyhteyden välityksellä vaikkapa kotikoneeltasi. Joillakin kursseilla on etäryhmiä, jotka kokoontuvat yhteen seuraamaan toisessa kunnassa tapahtuvaa opetusta. Tiedustele opistolta mahdollisuutta osallistua opetukseen etäyhteyden välityksellä.

Käyttämämme taitotasomerkinnät perustuvat kielitaidon eurooppalaisen viitekehyksen kuusiportaiseen asteikkoon (A1-C2). Merkintä tarkoittaa kurssin tavoitetasoa.

Viimeksi muokannut: Jokinen Johanna