Harmonikan soittamista.

Musiikki

Kansalaisopistossa on mahdollista harrastaa musiikkia jokaisen omista lähtökohdista. 

Opisto tarjoaa ryhmäopetusta sekä laadukasta  instrumenttien yksilö- ja ryhmäopetusta erilaisissa musiikin tyylilajeissa. Eri instrumenttien yksilö- ja pienryhmäkursseille voi tulla opiskelemaan alkeista lähtien tai kehittää edelleen aiemmin opittuja taitoja.

Tavoitteena on edistää musiikin elinikäistä harrastamista. Musiikin instrumenttiopiskelu edellyttää opiskelijalta keskittynyttä, määrätietoista ja pitkäjänteistä työskentelyä. Säännöllinen kotiharjoittelu on edellytys taitojen kehittämisessä. Kursseilla opiskellaan instrumentin perustekniikkaa ja ohjelmistoa sekä vahvistetaan omaa musiikillista ilmaisua. Karttuvat taidot ja tiedot auttavat avaamaan ovia musiikin monipuoliseen maailmaan, tuovat hyvinvointia ja iloa elämään.

Kansalaisopiston instrumenttiopinnoissa ei ole yläikärajaa. Mahdollisista alaikärajoistamme on maininta kurssin esittelytekstissä. Oppilaat otetaan kursseille ilmoittautumisjärjestyksessä.

Musiikin perusteiden kurssit sekä muut musiikin tietokurssit tukevat soitto- ja lauluopintoja ja valmistavat myös itsenäiseen työskentelyyn musiikin parissa.

Opiston toiminta-alueen asiakkaat pääsevät nauttimaan monipuolisista matineoista, konserteista ja tapahtumista, joissa opiston musiikkikurssilaiset esiintyvät sekä yksilönä että ryhmässä.

Viimeksi muokannut: Jokinen Johanna