Valkeakoski-opiston syyskausi alkaa

Käsiä, joissa eri harrastusvälineitä.

Valkeakoski-opiston syyskausi tuo jälleen mukanaan inspiroivia kursseja ja kaikille avoimia yleisöluentoja.

Satojen kurssien tarjonnassa on mukana tuttuja klassikoita, mutta uutuuksillekin on tilaa. Valittavana on taideaineita, käsityötä, musiikkia, kieli- ja kirjallisuuskursseja, kotitaloutta, liikuntaa, tietotekniikan kursseja sekä yhteiskunnallisia aineita.

Kansalaisopisto-opetusta on tarjolla lähes sadassa eri toimipisteessä Akaassa, Kangasalla, Pälkäneellä, Urjalassa ja Valkeakoskella. Koska Valkeakoski-opisto halua tuoda harrastukset lähelle ihmistä, toiminta on hajautettu eri puolille kuntia.

Kurssit alkavat pääsääntöisesti syyskuussa, mutta osa käynnistyy jo elokuun puolella. Tarkemmat tiedot alkamisajoista löytyy kunkin kurssin kohdalta.

Ilmoittautuminen on jo käynnissä

Suurimmalle osalle Valkeakoski-opiston kursseista voi jo ilmoittautua. Loput kurssit avautuvat ilmoittautumiselle tiistaina 16.8. klo 10. Kursseille voi ilmoittautua joko soittamalla asiakaspalvelunumeroon tai sähköisen kurssijärjestelmän kautta.

Puhelinpalvelu on avoinna nyt myös maanantaisin

Asiakaspalvelunumero on avoinna 1. elokuuta alkaen myös maanantaisin kello 10–12. Puhelinpalvelu on avoinna maanantain lisäksi tiistaina, keskiviikkona ja torstaina kello 10–12 ja 13–15. Puhelinnumero on 03 5691 7100.

Painettu kurssiopas tulee jakoon viikolla 32

Valkeakoski-opiston painettu kurssiopas julkaistaan elokuun alussa. Oppaita tulee jakoon palvelupisteiden lisäksi toimialueemme kirjastoihin ja kauppoihin. Jakelupisteet löytyvät Valkeakoski-opiston verkkosivuilta.

Valkeakoski-opisto jalkautuu toreille elokuussa

Tule tutustumaan opiston toimintaan elokuussa. Poikkea juttelemaan ja ilmoittautumaan kursseille.

  • Kangasalan tori, to 18.8. klo 10 – 12
  • Toijalan tori, ke 24.8. klo 9 – 11
  • Valkeakosken tori, pe 26.8. klo 9 – 12
  • Urjalan tori, pe 26.8. klo 9 – 11
  • Pälkäne, S-marketin edusta, Onkkaala, pe 26.8. klo 10 – 12.