Päivitys 17.2.2021: Pirkanmaan koronarajoitukset sallivat osittaisen paluun lähiopetukseen

Pirkanmaan koronapandemiatyöryhmän linjaus sallii osittaisen paluun lähiopetukseen. Tauolla olleet kurssimme palaavat lähiopetukseen mahdollisuuksien mukaan viikolta 10 alkaen, lukuun ottamatta liikunta- ja tanssikursseja sekä etäopetukseen siirtyneitä kursseja.

Pirkanmaan koronapandemiatyöryhmä linjasi 16.2.2021 seuraavaa: ”Työväen- ja kansalaisopistot ja taiteen perusopetus voivat siirtyä lähiopetukseen niiltä osin kuin etäopetus ei ole mahdollista, mutta yli 12-vuotiaiden kohdalla noudatetaan 10 henkilön kokoontumisrajoitusta. Aikuisten sisäliikunta suositellaan edelleen pidettäväksi suljettuna.”

Valkeakoski-opistossa kurssit, jotka ovat olleet keskeytyneinä, palaavat mahdollisuuksien mukaan lähiopetukseen viikolta 10 alkaen kurssiohjelman mukaisesti. Lähiopetukseen paluu ei koske liikunta- ja tanssikursseja.

Rajoitusten aikana etäopetukseen siirtyneet kurssit jatkavat etäopetuksessa.

Alle 12-vuotiaiden ryhmien ryhmäkokorajoitukset poistuvat. Aikuisten ja yli 12-vuotiaiden lähiopetuksessa saa olla korkeintaan 10 henkeä kerrallaan (9 + opettaja). Noudatamme edelleen vahvaa maskisuositusta, hygieniaohjeita ja 2 metrin turvavälejä.

Teemme kovasti töitä, jotta saamme lähiopetuksen alkamaan!  Jos olet kurssilla, joka palaa lähiopetukseen, saat meiltä tekstiviestin, kunhan saamme tila- ja muut järjestelyt hoidettua.

Opiston palvelupisteet on suljettu toistaiseksi, mutta asiakaspalvelu toimii normaalisti puhelimitse (p. 03 5691 7100, ti-to klo 10.00-12.00 ja 13.00-15.00) ja sähköpostitse (valkeakoski.opisto@valkeakoski.fi).

Noudatamme Pirkanmaan alueellisen pandemiaohjausryhmän suosituksia. Ajantasainen tieto rajoituksista löytyy TAYS:n koronatiedotussivulta:

TAYS koronatiedotus