Päivitys 22.4.2021: Alle 20-vuotiaat lähiopetukseen

Yksilöopetus on mahdollista lähiopetuksena kaikissa ikäryhmissä, ja v. 2002 jälkeen syntyneiden ryhmät palaavat lähiopetukseen 21.4. alkaen. Aikuisten ryhmäopetus jatkaa etäopetuksessa tai on keskeytyneenä 30.4. saakka.

Pirkanmaan pandemiaohjausryhmän linjaus 20.4.2021: “Vuonna 2002 ja sitä myöhemmin syntyneiden ryhmäharrastustoiminta sekä sisällä että ulkona on mahdollista 21.4.2021 alkaen OKM/THL turvaohjeistusta noudattamalla, mukaan lukien 10 henkilön ryhmäkokoa soveltamalla. Tämä koskee myös vapaan sivistyksen opetustoiminnan kansalais- ja työväenopistoja sekä taiteen perusopetuksen ryhmätoimintaa. Aikuisten ryhmät ovat suljettuina, ellei opetusta voida toteuttaa etäopetuksena. Huom! Yksilöopetus voi edelleen jatkua vanhempienkin ikäryhmissä. Esimerkiksi soittotunteja, joissa paikalla on opettaja ja oppilas, voidaan järjestää myös lähiopetuksena.”

Valkeakoski-opistossa vuonna 2002 syntyneiden ja sitä nuorempien ryhmät palaavat lähiopetukseen 21.4. alkaen. Yksilöopetus on saanut jatkua lähiopetuksena kaikissa ikäryhmissä 19.4. alkaen.

Aikuisten ryhmäopetus siis jatkuu etäopetuksessa tai on edelleen tauolla. Monen kurssin osalta tämä tarkoittaa sitä, että kevätkausi jää kokonaan pitämättä. Näiden kurssien opiskelijat saavat toimistostamme viestin, jossa on yhteystieto mahdollisia kurssimaksuhyvityksiä/ -palautuksia varten.

Kevään aikana meillä alkaa vielä etäopetuksena joitakin uusia liikuntakursseja, ja joitakin kursseja on suunniteltu myös lähiopetukseen 12.5. alkaen rajoitusten salliessa.

Lukuvuoden 2021-2022 kurssejakin on jo avoinna ilmoittautumista varten – kurkista päivittyvää kurssiohjelmaamme!