Löydä itsellesi harrastus Valkeakoski-opiston runsaalta kurssitarjottimelta

Valkeakoski-opiston syyskausi Valkeakoskella tarjoaa uusia kursseja ja mielenkiintoisia luentoja.

Kansalaisopiston tarjottimella on valittavana tuttuun tapaan musiikkia, kielikursseja, tietotekniikkaa, teatteria, kirjallisuutta, kuvataiteita, käsityö- ja kädentaitokursseja, liikuntaa, kotitaloutta, sukututkimusta ja tanssia. Tanssiryhmiä on myös lapsille ja nuorille, odottaville äideille sekä aikuisille ja taaperoille.

Syksyn uutuuksia ovat muun muassa englannin kielen keskustelukurssit, ukrainan kieli ja kulttuuri, twerkkaus- ja burleskitanssi, Hoitava hengitys -kurssi sekä shakti-, yin ja astangajooga. Kädentaitajille on tarjolla islantilaisvillapaidan neulomiskurssi, konekirjontaa sekä kudontaa pirtakangaspuilla ja visuaalisen kulttuurin ystäville valokuvauskurssi Naakan koululla.

Opiston tarjonnasta voi poimia itselleen myös päivän tai viikonlopun mittaisia lyhytkursseja. Syyskuussa on tarjolla Nuukakokki nyhjää tyhjästä –kotitalouskurssi, lokakuussa Pienoishuone lyhtyyn -miniatyyriaskartelukurssi ja marraskuussa muoto- ja karikatyyripiiruskurssi.

Kurssit alkavat pääsääntöisesti syyskuussa, mutta osa niistä käynnistyy jo elokuun puolivälissä. Tarkemmat tiedot alkamisajoista löytyy kunkin kurssin kohdalta.

Syksyn tarjonnassa on myös kaikille avoimia ja maksuttomia yleisöluentoja. Ensimmäinen luento Nojatuolimatka Kreikkaan järjestetään kaupunginkirjasto Valossa tiistaina 23. elokuuta. Kieltenopettaja Mervi Aution johdattamana pääsee tutustumaan Kreikan kulttuuriin ja nähtävyyksiin.

Kudonta-asema Pellavapää kutsuu mukaan uusia kutojia

Kudonta-asema Pellavapäässä Sääksmäellä järjestetään loimien suunnittelutilaisuudet 6. syyskuuta. Kudonnanohjaus on avointa työpajatoimintaa ja ohjaukseen osallistuminen on joustavaa. Lisätietoja kudonnanohjaaja Sanni Tamminen 040 335 7025 ja Terhi Käpyaho 040 335 7012. Tervetuloa mukaan uudet ja entiset kutojat!

Paperinen kurssiopas tulee jakoon 10. elokuuta

Valkeakoski-opiston painettu kurssiopas jaetaan Valkeakosken jakelupisteisiin keskiviikkona 10. elokuuta. Opas löytyy seuraavista paikoista: Valkeakoski-opisto, Valkeakosken kaupunginteatteri ja Verstas-näyttämö, Valkeakosken kaupunginkirjasto Valo, Kirjastoauto Walle, Myllysaaren museo, Kauppakeskus Koskikara, Kauppakeskus Torikeskus ja Valkeakosken liikuntahalli.

Liikuntakurssien ilmoittautuminen avautuu 16. elokuuta

Ilmoittautuminen kansalaisopinnon kursseille on jo käynnissä. Ilmoittautuminen suosituille liikuntakursseille avautuu tiistaina 16. elokuuta kello 10. Kurssitarjonta ja ilmoittautumiset osoitteessa: https://opistopalvelut.fi/valkeakoski. Ilmoittautua voi myös soittamalla asiakaspalvelunumeroon 03 5691 7100. Numero palvelee maanantaisin kello 10-12 ja tiistaista torstaihin kello 10-12 ja 13-15.

Valkeakosken palvelupiste Valtakadulla on avoinna 17. elokuuta alkaen

Valkeakoski-opiston palvelupiste osoitteessa Valtakatu 20 on avoinna 17. elokuuta alkaen. Asiakaspalvelu on avoinna tiistaista torstaihin kello 9-12 ja 13-15. Palvelupiste on avoinna iltaisin kello 18 saakka torstaina 15. syyskuuta ja tiistaina 27. syyskuuta.