Päivitys 17.3.2021: Lasten ja nuorten ryhmät etäopetukseen tai tauolle

Pirkanmaa on siirtynyt pandemian leviämisvaiheeseen. Pirkanmaan alueellinen pandemiaohjausryhmä kehotti 16.3.2021 kaikkia lasten ja nuorten harrastusryhmiä pitämään tauon 5.4.2021 asti. Valkeakoski-opistossa lasten ja nuorten ryhmät siirtyvät etäopetukseen tai tauolle.

Pirkanmaan pandemiaohjausryhmä linjasi kansalaisopistojen osalta seuraavaa: “Vapaan sivistyksen opetustoiminnan kansalais- ja työväenopistot sekä taiteen perusopetuksen ryhmätoiminta ovat suljettuina, ellei opetusta voida toteuttaa etäopetuksena. Lasten ja nuorten ryhmätunnit (enemmän kuin yksi oppilas) on tauolla 5.4. asti.”

Valkeakoski-opistossa lasten ja nuorten ryhmät siirtyvät tauolle tai etäopetukseen viimeistään ensi viikon maanantaihin mennessä. Lähetämme osallistujille viestit ryhmäkohtaisesti.

Musiikin yksilöopetus jatkuu lasten ja nuorten osalta lähiopetuksena.

Aikuisten lähiopetus on edelleen keskeytyneenä, tällä haavaa 5.4.2021 saakka. Etäopetus jatkuu kuten tähänkin saakka.

Opiston palvelupisteet ovat suljettuina, mutta asiakaspalvelu toimii normaalisti puhelimitse (p. 03 5691 7100, ti-to klo 10.00-12.00 ja 13.00-15.00) ja sähköpostitse (valkeakoski.opisto@valkeakoski.fi).

Ensi lukuvuoden kurssiohjelman suunnittelu on käynnissä, ja monet kurssit avautuvat verkossa ilmoittautumista varten jo kevään aikana. Pidetään katseet tulevassa!

Noudatamme Pirkanmaan koronasuosituksia. Ajantasainen tieto löytyy TAYS:n verkkosivulta.

TAYS koronatiedotus