Tulossa: Espanjan opiskelijoiden Erasmus+ -opintomatka toukokuussa! Hakuaika 1.-23.2.2024

Ryhmä ihmisiä seisoo kesäkadulla Espanjassa.

Valkeakoski-opisto järjestää Erasmus+ -tuen avulla kieli- ja kulttuurikurssin Espanjassa. Jos olet aktiivinen opiston espanjan kielen opiskelija, ja olet jollakin opiston espanjan kurssilla lukuvuonna 2023-2024, voit hakea osallistujaksi kurssille.

Kurssilla opiskellaan espanjan kieltä paikallisten opettajien johdolla ja tutustutaan matkanjohtajan kanssa espanjalaiseen kulttuuriin ja elämäntapaan. Kielen ja kulttuurin lisäksi saat uusia näkökulmia eurooppalaisuuteen.

Painotamme osallistujien valinnassa aktiivisuutta ja motivaatiota. Sinulla ei tarvitse olla vuosien mittaista espanjan opiskelua takanasi, mutta edellytämme aktiivista opiskelua ennen kurssia ja sen aikana.

Myönnämme kaikille mukaan valituille kohtuullisen avustuksen opintomatkan kuluihin. Jos olet työtön työnhakija, saat takuueläkettä tai taloudellinen tilanteesi estää osallistumisen, voit saada lisätukea opintomatkan kustannuksiin.

Matkanjohtajana toimii opiston opettaja Jouni Karapalo.

  • Kurssin suunniteltu ajankohta: toukokuun 2. viikko. Mikäli hakijoita on runsaasti, voimme perustaa toisen ryhmän toukokuun 3. viikolle.
  • Ryhmäkoko: enintään 15 henkilöä/ryhmä.
  • Kohde: Salamanca tai Alicante.

Kurssin tarkempi ajankohta matkustuspäivineen sekä kohde täsmentyvät 15.3.2024 mennessä. Sitovat ilmoittautumiset kerätään, kun tarkka kohde ja matkustuspäivät ovat selvillä.

Erasmus+ akkreditoidun organisaation logo